Ervaringen

Ik voelde alle stress uit mijn lichaam vloeien

caret-down caret-up caret-left caret-right
R. Smolders Zandvoort

'Ik ben verbaasd over de kracht van een magneet sessie en hoe lang een dergelijke sessie doorwerkt. Tijdens mijn sessie voelde ik al na enkele minuten de stress uit mijn lichaam vloeien. Alsof iemand de stop uit de badkuip had getrokken. Na het wegtrekken van de stress  werd ik heel erg moe. Heb 2 nachten lang diep en vast geslapen. Toen ik dacht dat dit alles was merkte ik dat mijn PMS klachten met ongeveer 25% was afgenomen. Ik snap het niet hoe dat dan weer kan maar als mijn lichaam hier goed op reageert dan is het goed. Mijn volgende sessie is al geboekt. Op naar het einde van mijn PMS klachten!'

Pijn uit mijn rug kwijt

Mevr. van den Heuvel Zandvoort

De behandeling heeft enorm geholpen bij de pijn die ik in mijn rug had. Het leek wel alsof mijn spieren zich na 20 minuten begonnen te ontspannen en ik was na de behandeling de pijn in mijn rug kwijt. Ik ben erg enthousiast en dankbaar! 

Goed om te aarden!

Janny Goedhoop Amsterdam

Ik had het gevoel alsof ik naar de grond getrokken werd. Volgens mij is dit heel goed voor mensen die beter moeten aarden. Ik was onder de indruk van de kracht die ik voelde. 

Hele bijzondere behandeling!

Arlette Remmé Aalsmeer

"Wat een geweldige vrouw Monique, en wat een speciale behandeling. Zij nam alle tijd, legde veel uit, ging er diep in, ik ben er fan van! Door de spiertesten voel je ook zelf het verschil. Bijzondere ervaring en ook de "nazorg" d.m.v een lange email erg prettig"

Meer energie

M. Visser Zandvoort

Na de behandeling had ik veel meer energie en voelde mij erg licht. Kreeg zin om weer dingen te gaan doen. 

Aparte ervaring

Coby Amsterdam

Hele aparte ervaring. Ik voelde allerlei stromen gaan door mijn lichaam en had het gevoel alsof er prikkels uit mijn voeten kwamen. Een lichte druk op mijn hoofd, maar na de sessie was dit weg en het was net alsof er een last van mij af was genomen. Ik weet niet precies wat er allemaal gebeurde maar ik voelde mij na afloop super lekker. Heb ook heel goed geslapen 's nachts. 

Super relaxed

Jeffrey Amsterdam

Ik was na de behandeling super relaxed en de volgende dag ook nog. 

Rustgevend

B. de Boer Hillegom

Had gehoord dat het goed zou zijn om dit voor mijn examen te doen om minder gespannen te zijn. En..... ben geslaagd!! Misschien heeft het geholpen. 

Eindelijk iets gevonden dat mij heeft geholpen!

Ingrid Hafkenscheid Haarlem

Op Social deal zag ik een magneetbehandeling van Monique de Vries. Sinds jaren heb ik veel last van mijn rug en slapeloosheid. Van alles geprobeerd, maar niets hielp. Ook de doctoren konden mij niet verder helpen. Toen ik de deal zag was mijn eerste gedachte; Ach, laat ik het nog een keer proberen. Na 1 magneetbehandeling direct een 10 "rittenkaart" gekocht. Sinds ik bij Monique onder behandeling ben heb ik nu meer dagen dat ik géén pijn heb i.p.v. dagelijkse pijn. Ook heb ik bij haar E.B.T. sessies gedaan. {Emotionele balans techniek.} Geloof me, ik heb mij nog nooit zo sterk gevoeld. En dan Monique zelf, zoveel positieve energie als zij uitstraalt. Geweldig.

Beter door ademen

Carla Haarlem

Ik heb last van chronische hyperventilatie, maar ik heb tijdens de behandeling het gevoel gehad alsof mijn ademhaling meer naar mijn buik werd getrokken. De magneten hebben een zeer aardend effect en na de behandeling heb ik het gevoel gekregen dat ik wat rustiger kan ademen. 

John Zandvoort

Geloof meestal niet zo in dit soort dingen, kreeg een sessie cadeau dus dacht laten we maar eens kijken, maar het was inderdaad een fijne behandeling.