Magneetveld Behandelingen

In 2004 ben ik gestart met geven van magneet behandelingen en in de afgelopen 13 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met de cliënten die ik door de jaren heen behandeld heb. Voor mij zijn de natuurlijke magneten waar ik mee werk, wonderlijke hulpmiddelen om mensen te helpen hun kwalen te verlichten of emotioneel beter te laten functioneren.

De natuurlijke magneten waar ik mee werk bestaan uit hematiet en magnetiet. Ik leg de cliënt minimaal 30 minuten in een veld van 200 magneten. Tijdens een behandeling kunnen diverse sensaties gevoeld worden in het lichaam, zoals prikkelingen, kloppende voeten die warm worden, koude rillingen, verschuivingen van energieën, ontladingen uit de spieren waardoor ontspanning op treedt etc. Dit is slechts een kleine greep uit de diverse reacties.

Ieder persoon reageert anders op de behandeling en het lichaam krijgt exact wat het nodig heeft. Zo voelt de een zich fitter en energieker na een behandeling en de ander zich meer ontspannen.
Soms kan het ook voorkomen dat iemand tijdens een magneet behandeling niets voelt, maar achteraf pas de effecten van de behandeling ervaart, zoals minder last van pijnklachten, beter heeft geslapen of lekkerder in zijn vel zit.

In 1998 heb ik de opleiding Neuro Emotionele Integratie gedaan bij Roy Martina. Tijdens de behandeling kan ik de zwakke plekken in het lichaam testen middels kinesiologie (spiertesten) en deze direct behandelen met de magneten, waardoor de plek energetisch direct versterkt of ontladen wordt.  Door inzichten te combineren van uit mijn opleiding, met de ervaring die ik heb opgedaan door zoveel mensen behandeld te hebben met de magneet therapie, ben ik van mening dat ook emotionele klachten baat hebben bij de magneet therapie.

Probeer eens  magneet behandeling van 60 minuten voor de prijs van € 75,-

Klik hier om een sessie te boeken 

Bij gerichte klachten zoals spierpijn, spit in de rug, verkrampte nek etc. raad ik een magneet behandeling aan inclusief het laten zetten van een magneet en een warmtepleister. De therapeutische magneet in combinatie met de warmtepleister is een absolute aanrader bij dit soort klachten. De magneet krijgt u mee naar huis voor hergebruik.

 Een magneet behandeling van een uur kost € 75,-  U kunt ook een strippenkaart kopen van 3 behandelingen voor € 200,-  Ik maak dan een behandelplan voor u, volledig afgestemd op uw klachten en kijk daarbij ook indien gewenst naar emotionele oorzaken. Bij sommige complexere klachten, te denken aan bijvoorbeeld de ziekte van lyme zijn meerdere behandelingen raadzaam. Losse behandelingen zijn fijn om  te ontspannen of klachten op te lossen die met 1 behandeling volstaan of als tune-up na een reeks van voorafgaande behandelingen.  

 Klik hier om direct een sessie te boeken 

Magneet therapie inclusief chakra en of organentest middels kinesiologie. Geschikt bij klachten zoals vermoeidheid, chronische spierpijn, hoofdpijn, depressie, onrust, geen energie, emotioneel uit balans, aarden, pijnklachten www.magnetischveld.nl
Magneet behandeling plus warmte pleister- Magneet therapie inclusief chakra en of organentest middels kinesiologie. Geschikt bij klachten zoals vermoeidheid, chronische spierpijn, hoofdpijn, depressie, onrust, geen energie, emotioneel uit balans, aarden, pijnklachten www.magnetischveld.nl
Magneet therapie inclusief chakra en of organentest middels kinesiologie. Geschikt bij klachten zoals vermoeidheid, chronische spierpijn, hoofdpijn, depressie, onrust, geen energie, emotioneel uit balans, aarden, pijnklachten www.magnetischveld.nl